четвъртък, 20 януари 2011 г.

Молът "Галерия Бургас" [Galleria Burgas Mall]

Вторият в Бургас мол е в процес на изграждане. Предстои откриването му през пролетта на 2012. Самият проект е доста мащабен, търговският център ще е на 3 етажа, 1250 паркоместа са разположени на надземен и подземен паркинг. Откриването му се очаква с нетърпение, защото ще се отворят над 800 работни места. Молът "Галерия Бургас" ще предлага 130 магазина на водещи марки като Reserved, House и Cropptown, многобройни възможности за развлечение и хипермаркет на площ от 5 000 кв. м. Молът ще бъде разположен на ключовия бургаски булевард „Янко Комитов”. За първи път в града, на територията на „Галерия”, ще бъде разположен модерен синеплекс с 10 комфортни киносалона на "Синема сити интернешънъл" (CCI), която е част от израелския оператор ITIT. Ресторанти и заведения за бързо хранене, кафенета, фитнес и СПА център са сред останалите акценти в развлекателния комплекс. „Галерия Бургас” Мол е третият проект на GTC България, част от международната верига за мултифункционални търговско-развлекателни комплекси GALLERIA. Инвестицията на компанията е 75 млн. евро. Чистата търговска площ в бъдещия център ще бъде 35 хил. кв.м.
По информация от инвеститора търговската площ ще бъде отдадена на около 15 известни фирми от модния бранш.  В близост до мола ще бъде изграден жилищен комплекс от затворен тип с 600 апартамента.

Източник: http://www.gtc.bg/Burgas



3 коментара:

  1. iskam da razbera kak i po kakyv nachin da kandidastvam za rabota v noviqt MOL v BURGAS kade da izpratq dokumenti ikakvi .Blagodarq za vnimanieto

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също съм много заинтересован къде мога да кандидатствам за работа.

    ОтговорИзтриване